Në Kinë është shpërndarë një video që ka çuditur shumë kë.
Një derr ka lindur një derrkucë që fytyrën e ka të ngjashme me të njeriut, kurse trupin sikur të elefantit.

Derrkuci “i frikshëm” i ka lënë të shtangur fshatarët në Kinë, derisa krijesa mezi merrte frymë dhe lëvizte çuditshëm, shkruan Daily Mail.
Raportohet se kafsha ka vdekur vetëm dy ditë pas lindjes.