Kjo gjë që ka ndodhur më 20 gusht, është e padëgjuar dhe e habitshme për secilin njeri. Një kafshë ka lindur me trup të deformuar e që ka lënë pa fjalë qytetarët.

Kafsha lindi në një provincë kineze, por kishte dy prapanica dhe gjashtë këmbë.

Pavarësisht vështirësive, kafshë mundohet të ecën pa u rrëzuar. Ai u bë objekt tallje për njerëzit tjerë, të cilët e shihnin ndryshe.

https://www.liveleak.com/view?t=CFqYT_1535732462