Lindon Berisha ka publikuar këngën më të re.
Kënga mban titullin “Flm Klm”, dhe është shoqëruar me videoklip.

Muzikën dhe tekstin e këngës e bëri Lindoni, ndërsa klipi është realizuar nga Imagine Films.