Komuna e Sarajit me Ndërmarrjet e saja komunale, po punon intenzivisht që të krijoj kushte sa më të mira në Liqenin e Treskës në Saraj, njofton Koha.

Deri më tani ata me mundësitë e tyre financiare kanë investuar dhe kanë riparuar një pjesë të madhe të sipërfaqes së Liqenit.

Tani funksionalë janë bërë të dy pishinat e vogla për fëmijë, është instaluar ndriçimi publik dhe janë pastruar disa kaçuba të egra.

Këto riparime po vërehen nga ana e qytetarëve, pasi që gjatë fundjavës ka një numër të madh të qytetarëve që shmangin nxehtin e verës.

Artikulli paraprakSkandal: Tetovari rreh nënën e tij
Artikulli tjetërVazhdon rënia e të ardhurave të televizioneve dhe radiostacioneve