Liverpool ka nënshkruar kontratë me kompaninë e veshmbathjeve sportive, Nike.

Liverpool ka konfirmuar arritjen e marrëveshjes me Nike, nga sezoni 2020-2021.Marrëveshja do të hyjë në fuqi nga 1 qershori, 2020 dhe parasheh që kompania e veshmbathjeve sportive Nike do të jetë sponsor i fanellës së Liverpoolit dhe garderobës stërvitore dhe udhëtuese.

Marrëveshja me Nike vlen për skuadrën e meshkujve, femrave dhe atyre të akademisë, përfshirë edhe stafin e trajnerëve dhe Fondacionin Liverpool Fc.