Rosalia dhe Billie Eilish kanë realizuar një këngë së bashku.

Dy artistet më të fuqishme të vitit 2020 kanë bashkuar forcat për një bashkëpunim.

Ky bashkëpunim po çmend rrjetin, këngë kjo nën produksionin e Finneas Eilish.

Kënga vjen si një gjysmë tempe me elemente elektronikë dhe muzikë shumë të sofistikuar me përzierjen e spanjishtes dhe anglishtes.

Billie ka eksperimentuar duke kënduar në spanjisht dhe nuk tingllon aspak keq.

Me një tekst të trishtuar dhe melankolik, të dy artistet i këndojnë një dashurie të vjetër në këtë këngë që vjen mjaft e ndjeshme.