Lojërat Olimpike Dimërore 2026 iu dhanë kandidaturës italiane të Milanos dhe Kortina D’Ampeco, nga komiteti ndërkombëtar olimpik që ishte mbledhur sot në Lozanë.

Kandidatura italiane që parashikon kryesisht një ceremoni hapëse në Milano dhe garat e skive në Bormio për burrat dhe në Kortina D’Ampeco për gratë, u përzgjodh përballë asaj të Stokholmit dhe Ares.

Lojërat Olimpike Dimërore do të zhvillohen nga data 6 deri në 22 shkurt 2026.