Dita e sotme është dita e fundit e aplikimit të Lotarisë Amerikane. Regjistrimi për të nisi më 3 tetor në orën 18:00.

Gjatë gjithë kësaj periudhe 2 mujore, Ambasada amerikane ka ndarë këshilla me aplikuesit duke i sqaruar çdo situatë me të cilën mund të përballeshin, dhe që e cila mund t’i skualifikonte.