Në anketën më të re të televizionit Telma dhe MCMS-së, nëse nesër mbahen zgjedhje parlamentare në bllokun politik maqedonas fituese del partia opozitare VMRO-DPMNE me 26.8 % e pasuar LSDM-ja me 21,5 % njofton Aktuale.mk

Anketa është realizuar prej 7 deri 15 nëntor ndërsa janë anketuar 1017 persona.