Zaev dhe partia e tij LSDM,po vazhdojnë të rrëshqasin në gjëra që po irritojnë tejmase shqiptarët derisa në të njëjtën kohë ai kërkon votën prej tyre ,për të shpëtuar politikisht dhe tregon tjetër fytyrë kundrejt tyre informon TetovaSot.

Kësaj rradhe mund të shihet një Zaev që askush nuk ka mundur ta imagjinonte se do ta bënte një gjest kaq ofendues për shqiptarët siç është ngritja e tre gishtave.
Gjesti i tre gishtave është një simbol ekskluziv serb, i cili në vitet e fundit ka marrë ngjyrime të forta nacionaliste, pasi u përdor në masë nga forcat paramilitare serbe në luftë, fillimisht kundër myslimanëve.

Ky simbol është përdorur kundër shqiptarëve, dhe në këtë mënyrë fotografia ku Zaev shihet me këtë simbol ka irrituar shqiptarët duke e quajtur një fyerje të TetovaSot.