Në vend se t’u kërkojë falje qytetarëve për të bëmat që pas 11 vitesh të sundimit kriminal la pas vete VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski manifeston rezistencë që me çdo çmim të mbrojë kriminalitetin, duke mos mbajt llogari interesat e shtetit dhe qytetarëve, ka reaguar LSDM.

“Kot ëndërron Mickoski, amnisti për krimin e 11 viteve më parë për dhunën dhe terrorizmin që ndodhi më 27 prill, nuk do të ketë. Është e qartë se Mickoski dhe VMRO-ja e mbrojnë kriminalitetin, LSDM bashkë me qytetarët sigurojnë të ardhme…”, kanë thënë në LSDM.

Artikulli paraprakDimovski: Nuk do të caktojë seancë për anëtarët e KSHZ derisa partitë të bien dakord
Artikulli tjetërVMRO zhvilloi marshin e dytë protestues në Strumicë