Gjashtë ditë deri në referendumin për të ardhmen, Hristijan Mickovski jo vetëm që nuk ka qëndrim për çështjen më të rëndësishme, por me ngulm mohon gjithçka që i sjellë mirë Maqedonisë, thekson LSDM në kumtesë ku shton se Mickoski i injoron BE-në dhe NATO-n që të ecin përpara.

LSDM pyet se ku është parë që partia më e madhe opozitare të mos dëshirojë ta shohë shtetin të suksesshëm dhe të përparuar.

Sipas partisë në pushtet Mickoski nuk duhet të futë konfuzion në opinion dhe duhet të prononcohet qartë për referendumin më 30 shtator.