LSDM-ja premton se pagat po rriten në të gjithë sektorët. Gjithashtu, premtohet se të punësuarit do të marrin më shumë para. Ndërkohë, do të rriten edhe pensionet.

“Paga mesatare në muajin shtator ka qenë 24.355 denarë. Kjo është rritje për 2.164 denarë në krahasim me shtatorin e vitit 2016, në kohën e qeverisë së kaluar.

Qeveria do të vazhdojë realizimin e masave për rritje ekonomike, paga më të mëdha dhe përmirësim të jetës”, thuhet në komunikatën e LSDM-së.