Hristijan Mickoski të mos fshihet pas statuseve në rrjetet sociale me të cilat tenton të ikë përgjegjësinë ndaj pyetjet për të cilat duhet të jenë të qarta, kreysisht pasiqë zbuloi se është takuar me një nga të dyshuarit e rastit ‘Zhvatja’ Zoki Kiceec pyesin kështu nga LSDM.

“Nuk mund të ikë nga e vërteta Mickoski. Ashtu si ka pranuar njëherë duhet të del para qytetarëve dhe të përgjigjet, nëse është takuar me Nikolla Gruevskin në Budapest?
Nëse në Hungari dhe në Sloveni, Mickoski është parë me ndonjë prej tyre dhe kush është ai?

Çfarë lidhje ka ai me gazetarin e medias italiane?
Qytetarët, opinion pret përgjigje për këto pyetje, pyesin kështu nga partia në pushtet.