Luana vendosi që të ndryshojë në këtë fillimvit.

Luana Vjollca është një prej moderatoreve më të njohura shqiptare, e cila njëherësh është e angazhuar edhe në muzikë.

Ajo komentohet shumë për paraqitjet publike, në të cilat merr shumë vëmendje me stilin e veçantë.

Përmes një videoje, Luana u shfaq me flokë të bardha dhe me balluke, ndryshim që po i shkonte shumë asaj.

Luana është e angazhuar me emisionin e saj televiziv, ndërsa kohë pas kohe sjell edhe projekte të reja muzikore.

Ajo është njëherësh shumë e ndjekur edhe në rrjete sociale, vetëm në Instagram numëron 2 milionë ndjekës.