Ish kryeministri i Maqedonisë Lubço Georgievski në një intervistë për Kanal 5 i zbulon gjitha pjesët e Maqedonisë se cilëve shtete të lashta u takojnë dhe kanë qenë, ai për Shkupin me rrethinë thotë se është dhe ka qenë qytet Dardan.

Ai po ashtu thotë se edhe 1000 vite Shkupi është qytet Dardan.

Për më shumë ndiqeni videon intervistën e Lubçe Georgievskit.

https://www.tetovasot.com/wp-content/uploads/2020/08/117774760_299390527830318_2555281445219410364_n.mp4?_=1