E gjithë Bota po përballet me armikun Coronavirus në këto ditë të vështira dhe të gjithë sytë janë nga mjekët e infermierët, të cilët janë të parët në këtë luftë.

Pikërisht në lidhje me mjekët dhe infermierët, një organizatë bamirëse në Kardif ka nisur një fushatë për të mbledhur fonde. Nismës së kësaj organizate i është përgjigjur edhe Aron Ramsey.

Ylli i Juventusit ka dhuruar 10 mijë paundë dhe donacionin e ka njoftuar pikërisht organizata “Cardiff & Vale Health”. Gjest i bukur nga ana e Ramseyt, i cili i gjendet pranë mjekëve dhe infermierëve në luftën ndaj COVID-19.