Një moment i jashtëzakonshëm kur një jaguar dhe një krokodil u përfshin në një përleshje është kapur në kamera.

Macja e madhe kërceu pa iu trembur syri nga pema 3 metra latërsi, transmeton lajmi.net.

Fotografi i botës së egër Kevin Dooley, 58-vjeçar, po dëshmonte ajguarin duke zbarkuar tek krokodili i vogël, i njohur si kaiman, përpara se të luftonte me të deri në vdekje.

Doleey tha se asnjëherë nuk e shmangu shikimin nga krokodili, përpara se të fillonte të notonte në lumin e Pantanalit në Brazil.

Sipas fotografit, të dy krijesat luftuan për 10 minuta rresht, por jaguari e mbyti krokodilin.