Nëse Meghan Markle dhe Princi Harry janë duke shikuar të zhvendosen në New York, atëherë Madonna është duke ofruar me qira apartamentin e saj multimiliona dollarësh – për një çmim.

Ylli i popit ka postuar një video në Instagram të apartamentit të saj duke e shkruar, “A dëshirojnë Meghan dhe Harry të marrin apartamentit tim me qira në Central Park West?”

“Hey Harry, mos shko në Kanada. Është vend i mërzitshëm”, shkroi ajo.