Një burrë dhe një grua u gjetën të vdekur në një banes; në Manastir këtë pasdite.

Sipas zyrës së prokurorit publik, trupat e një burri dhe një gruaje të moshës 62 dhe 57 vjeçe u gjetën në objektin që ndodhet në rrugën “Kliment Ohridski” në Manastir.

Zyrtarët po hetojnë për ta zbardhur tërësisht ngjarjen.