Gjorge Ivanov nuk është i denjë për funksionin që po kryen. Ai përsëri u përpoq ta rivendos Maqedoninë në izolim, ku e sollën atë së bashku me mentorin e tij politik Nikolla Gruevski. Sot Ivanovi ka kundërshtuar interesat strategjike të Maqedonisë, kundër BE-së dhe NATO-s, deklaroi ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski.

Ai porositi Ivanovin ta lexojë Marrëveshjen me Greqinë dhe të sheh se me të garantohet gjuha maqedonase dhe identiteti maqedonas.

Artikulli paraprakPolicia afgane dyshon tek shoferi për vrasjen e shtetasit të Maqedonisë
Artikulli tjetërApple, kompania e parë amerikane që arrin vlerën prej një trilion dollarësh