Manchester United nis kontaktet me Simeone

Trajneri i Atletico Madrid, Diego Simeone shihet si alternativë e Pochettino. Drejtuesit e djajve të kuq kanë kontaktuar Diego Simeonen, për të parë interesimin e tij rreth drejtimit të klubit të Manchesterit. Ata janë duke tentuar të gjejnë një trajner afatgjatë, dhe objektivi kryesor i tyre është trajneri i Tottenham, Pochettino. Mirëpo, drejtuesit e Tottenhamit nuk janë në gjendje ta lënë të lirë trajnerin e tyre, kështu që djajtë e kuq menjëherë kanë nisur të gjejnë alternativa tjera.