Në 24 orët e fundit janë kryer 1 181 teste të dyshuara për CoViD-19 dhe prej tyre 336 kanë rezultaur pozitivë me koronavirus ose 28 per qind e testeve të kryera.

Po ashtu në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë 32 pacientë, ndërsa janë shëruar edhe 544 persona