Asi i Real Madrid, Marcelo, do të ishte shumë i lumtur nëse do të mund t’i bashkohej Cristiano Ronaldo tek Juventus edicionin e ardhshëm.

Megjithëse sulmuesi portugez u lejua të largohej drejt Torino gjatë kësaj vere, Marcelo është cilësuar si i pashitshëm nga hierarkia e Të Bardhëve.

Por në fund të këtij edicioni gjërat mund të ndryshojnë dhe raporti i brazilianit me CR7 mund të jetë kartë me vlerë në këto bisedime.