Gëzim i madh në familjen e kryeparlamentarit Talat Xhaferi.Mbrëmë vajza e tij është martuar Besiana Xhaferi me Labinot Beqirin, që të dy sapo të martuarit kanë qenë në një lidhje edhe më herët.

Ajo çka ishte e veçantë në këtë darsëm, ishte fakti që dasma ka zgjatur disa ditë dhe ishte e bazuar në tradicionalen dhe modernen.

Xhaferi përpos vajzës Besianës ka edhe një djalë, i cili u martua në vitin 2015.Në dasmën e tij atëherë kishte kënduar një këngë së bashku me këngëtarët edhe kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti.