Ministria e Arsimit i është kundërpërgjigjur opozitës shqiptare, duke theksuar se kthimi i nxënësve në shkolla varet nga gjendja epidemiologjike.

“Ministria e Arsimit dhe Shkencës është në koordinim të vazhdueshëm me Ministrinë e Shëndetësisë dhe po bëhen përpjekje për vaksinimin të kuadrit arsimor. Të gjithë duam që nxënësit të kthehen në shkollë sepse e dimë që mësimi me prani fizike është në interes të fëmijëve, por ky vendim nuk varet nga MASH, por nga gjendja epidemiologjike dhe vlerësimet që jep Komisioni për Sëmundje Infektive”, thonë nga MASH.

Artikulli paraprakDel situata nga kontrolli, vëllezërit heqin rripat e pantallonave për të rrahur njeri-tjetrin
Artikulli tjetërNë Maqedoninë e Veriut ka pasur mbi 200 kërkesa për azil