Një francez ishte lodhur nga trafiku dhe ngarkesat në komunikacion.

Ai deshi të gjej një zgjidhje që mos të pres shumë në rrugë dhe bëri diçka të pamenduar.
Vendosi një furçë dhëmbësh në pjesën e përparme të veturës, e cila ishte me drita.

Kur para tij gjendeshin vetura që nuk lëshonin pe, ai ndizte dritat e furçës që janë të njëjta sikurse ato të veturave të policisë.

Nga kjo dritë, veturat përpara alarmoheshin dhe i jepnin atij përparësi. Ide interesante, apo jo!?

https://www.liveleak.com/view?t=pswr_1544733455