Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi njoftoi se ka mbaruar debati në lidhje me pr/ligjin për Prokurorinë Publike. Votimi do të bëhet pasi që koordinatorët e grupeve parlamentare të sigurojnë shumicën e nevojshme.
Xhaferi njoftoi se nga ora 22:00, Kuvendi do të vazhdoj me seancën e 136 .

Në seancën e re, në rend dite është debati për shkarkimin e ministres teknike të Punës dhe Politikës Sociale, Rashella Mizrahi për shkelje të Kushtetutës, propozim ligji për personat e paevidentuar në Librin Amë, propozim ligji për ndryshimet në Kodin Zgjedhor në procedurë të shkurtuar, propozim ligji për ndryshimet në ligjin për letërnjoftimet.