Kryeministri Zoran Zaev në Uashington mori mbështetje të fuqishme, në momentin kyç historik për Maqedoninë, nga Zëvendëspresidenti i SHBA, Mike Pens.

Përmes referendumit shënojmë hap para drejt integrimeve euro-atlantike duke siguruar paqe, stabilitet dhe prosperitet për qytetarët dhe mbarë rajonin.