Me 62 vota “për” dhe asnjë “kundër” konfirmohet besimi i Qeverisë, transmeton TV21.

Më herët kryeministri Zaev kërkoi votëbesim të Qeverisë. Ai në kërkesën e tij tha: “Le të votojmë për besimin e Qeverisë” tha Zaev.