Për herë të parë në Komunën e Likovës është organizuar koloni artistike, ku marrin pjesë artistë nga të gjitha trevat dhe do të pikturojnë për tre ditë radhazi.

Kryesia e Komunës së Likovës falënderon artistët e Komunës së Likovës dhe Kumanovës për iniciativën e marrë.