Kryesia e ngushtë e VMRO-DPMNE-së mblidh sot për të shqyrtuar zhvillimet e fundit politike në vend të ndërlidhura me zgjedhjet presidenciale dhe kërkesën e tyre për zgjedhje të parakohshme parlamentare. Mbledhja e Komitetit qendrorë të partisë së Mickoskit është caktuar për në ora 14:00.