Situata aktuale politike në vend, dënimi me burg për ish kryeministrin Nikolla Gruevski dhe vizita e fundit e delegacionit të VMRO-DPMNE-së në Helsinki, në kongresin e PPE, janë tema e mbledhjes së sontme të komitetit të kësaj partie.

Para selisë së partisë, deklaratë të shkurtër dha aktori Toni Mihajllovski, i cili është anëtar i partisë. Ai tha se lista për përndjekje ndaj VMRO-DPMNE-së nuk përfundon me deputetin Nikola Gruevski …