Është festa e Fitër Bajramit, dhe të gjithë artistët tanë kanë zgjedhur që këtë ditë ta urojnë me plot dashuri dhe fjalët më të mira.

Shumë prej tyre përcjellën urimë të mira për këtë, e ndër ta është këngëtarja e mirëfilltë, Shyhrete Behluli, shkruan Kosovarja.

Ajo këtë ditë e filloi duke vizituar së pari vendlindjen e saj, Mushtishtin.

Dihet që angazhimet e saj të shumta nëpër mbrëmje muzikore, dasma e ahengje familjare, e bëjnë që në vendlindjen e saj të shkojë jo aq sa don dhe kërkon zemra e saj.

Por, kur janë festat, sidomos festa e Bajramit nuk mund të mos e merr udhën për atje, tek e presin takimet e përqafimet e nënës, familjarët e të dashurit e vendlindjes së saj.
E, siç e shihni pra, është ndër ato fytyrat që këmba e saj ka shkelur pothuajse të gjitha vendet e botës, por me vendlindjen nuk ndërron asgjë dhe për askënd.

Shyhrete Behluli

Publiée par Albania Viral sur Mardi 4 juin 2019