Një grup qytetarësh mbrëmë kanë shprehur revoltën e tyre kundër marrëveshjes për çështjen e emrit të Maqedonisë.

Përmes grafiteve dhe parullave para Kuvendit të Maqedonisë, ata shkruan “Maqedonia е përjetshme”, “Tradhtarë”, “Stop gjenocidit”, etj.

Artikulli paraprakStoltenberg: Zgjidhja për emrin e hap rrugën e Shkupit drejt NATO-s
Artikulli tjetërSHBA-të përshëndesin marrëveshjen historike për çështjen e emrit