Kanë kaluar katër muaj që nga martesa e Meghan Markle dhe Prince Harry.

Aktorja, Markle foli për herë të parë publikisht nga zemra dhe pa shënime! – duke iu drejtuar “një pune të jashtëzakonshme dashurie”, shkruan people transmeton lajmi net.

Dukesha e Sussex-it dha fjalimin e saj të parë publik si anëtare e familjes mbretërore të enjten, ndërsa ishte pjesë e një ngjarje që festonte librin e veçantë të ndihmës, për të cilin ka punuar.

Bashkëshorti i saj, Princ Harry dhe nëna, Doria Ragland me krenari e shikuan teksa Meghan foli për tre minuta për mënyrën se si gratë e ‘Kuzhina e Komunitetit Hubb’ e mirëpritën mjaft mirë lëvizjen në Londër.

“Duke punuar në këtë projekt për nëntë muajt e fundit ka qenë një punë e jashtëzakonshme e dashurisë”, tha mbretëresha e kapur në një video nga Chris Ship i ITV. “Sapo kam kaluar kohët e fundit në Londër dhe u ndjeva aq afër menjëherë nga kjo kuzhinë – si për ngrohtësinë dhe mirëdashjen, e po ashtu të jem në këtë qytet dhe të shoh në këtë dhomë të vogël shumëkulturore”.

Ajo vazhdoi, “Në një nivel personal, ndihem kaq krenare që jetoj në këtë qytet që mund të ketë kaq shumë diversitet. Ekzistojnë 12 vende të përfaqësuara në këtë grup grash”.

Meghan vuri në dukje se ky ishte “projekti i parë” i saj, duke i shtuar edhe më shumë kuptim për rastin e veçantë.

“Thashë në parathënien se kjo është më shumë se një libër gatimi dhe ajo që dua të them me atë është fuqia e ushqimit se vetëm vetë vaktet. Është historia prapa saj. Kur e njohim historinë e recetës, ju njihni personin që qëndron pas saj”, tha ajo. “Kjo është ajo për të cilën ne po flasim për sa i përket bashkimit të vërtetë për t’u angazhuar dhe për të qenë në gjendje të festojmë atë që na lidh me ne sesa ajo që na ndan. Kjo, besoj se është etika e të gjithëve”, përfundon Meghan.