Kryetari i Rilindjes Demokratike Kombëtare (RDK) dhe deputeti Vesel Memedi ka kohë që deri më 9 korrik të vendos rreth vendimit për dorëheqje nga mandati i deputetit.

Në brifingunn e së premtes me gazetarë kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi tha se dorëheqja e deponuar nga deputeti i RDK-së do të shqyrtohet në seancën e parë të radhës e ajo do të jetë më 9 korrik.

I kontaktuar nga gazeta KOHA, Veseli tha se dielmat e të gjitha pyetjeve do ti merrni në seancën e radhës në Parlament, kur kjo çështje do të jetë në rend dite.