Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Menduh Thaçi sonte ishte i ftuar ne Klan Debat për të folur rreth zgjedhjet presidenciale dhe në pyetjen e gazetarit a ka marrë më shum vota Lsdm apo më pak nga shqiptarët.

Menduh Thaçi: Lsdm në zgjedhjet parlamentare ka pasur 70 mijë vota shqiptare kurse tani bashkë me Pdsh-në, Bdi-në dhe të tjerët kanë marrë 35 mijë deri më 40 mijë vota që i bjen se i ka humbur më shumë se gjysma e shqiptarëve që e kanë votuar Lsdm-në.

Lsdm ka marrë 7000 vota në Tetovë tash ka 9000 vota por janë votat tona dhe Sarai njetë kurse Haracina na e dëshmoi të kundërtën sepse nuk ia dhanë votën Pendarovskit dhe e vetmja komunë shqiptare është Studeniçani që kanë fituar 2 me 1.