Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi me ftesë të kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë pjesë në përurimin e shtatores së heroit të Kosovës, Shkëlzen Haradinaj.

Manifestimi u mbajt në Pejë, ku ishin pjesëmarrës bashkëluftëtarë të UÇK-së dhe personalitete tjera nga trevat shqiptare dhe diaspora.