Kur je i ri, të mësuarit është e lehtë. Ju jeni të hapur për ide të reja dhe merrni ngazëllyer për të sfiduar veten. Ju gjithashtu keni më shumë kohë dhe të gjithë rreth jush ju inkurajojnë të merrni aftësi të reja.

Ka shumë mënyra për të bërë këtë, dhe do të kaloj nëpër tre nga më të lehta, të cilat mund të aplikoni menjëherë. Filloni të mësoni më mençur dhe do të arrini shumë më tepër.

Kuptoni se mendja juaj është në thelb “dembele”
Trupi dhe mendja jonë nuk e pëlqen punën derisa ajo të bëhet zakon.

Ktheni mbrapa dhe me radhë më pak.
Kalimi nga e para në mes të detyrave shkakton trurin tuaj të bëjë shumë punë. Ju duhet të ktheheni, rifokusoheni dhe merrni në mendshmëri të saktë

Kur mendja juaj përpiqet të mos hyjë në mënyrën e mësimit, do ta ndjeni. Ju do të ndiheni të lodhur dhe do të filloni të mendoni për justifikime për të mos bërë detyrën.