100 000 qytetarë të Maqedonisë jetojnë në Gjermani, së shpejti do të formohet edhe komiteti për bashkëpunim ekonomik.

Nuk dua të përzihem në vendimin e qytetarëve tuaj, por kjo është shans historik që nuk përsëritet çdo ditë… Shans që një gjenerate i vjen vetëm një herë.

Mos qëndroni në shtëpi në këtë ditë historike, dilni dhe tregoni çfarë doni për të ardhmen e vendit tuaj.

Dua të falënderoj kryeministrat e dy vendeve, Cipras dhe Zaev që morën guximin për ta zgjidhur këtë çështje.

Është në interes të Gjermanisë që Ballkani të jetë një rajon i qetë.