Për shkaqe ende të panjohura një veturë është shkrumbuar nga zjarri në fshatin Arnaqi të komunës së Sarajit.

Sipas informacioneve nuk ka persona të lënduar.
Zjarrfikësit kanë ardhur dhe reaguan duke shuar zjarrin.

Drejtperdrejt nga fshati Arnaqi digjet një vetur Golf 4

Publiée par Foto nga fshatrat . e Sarajit sur Vendredi 15 février 2019