Lideri kontravers serb, Vojslav Sheshel, menjëherë pas përfundimit të ndeshjes në mes Serbisë dhe Zvicrës, ka shkruar në rrjetin social Twiter.

Ai i quan bastardë shqiptarët, pasi që Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri i shënuan të dt golat e Zvicrës ndaj Serbisë.

“Të gjithë shqiptarët janë bastardë, shkruan Sheshel, ku bashkangjitur e ka foton e Granit Xhakës.