Të gjithë duhet ta pranojmë se një shumicë e madhe prej nesh kur të mendojmë një çift e paramendojmë gruan më të ri dhe burrin më të vjetër.

Një lidhje ku burri ishte më i ri nuk është pranuar rreptësisht në të kaluarën.

Sot njerëzit janë më mendje hapur dhe gjërat të tilla si mosha nuk luajnë një rol të rëndësishëm më. Mund të ju duket befasuese, por shumë njerëz janë më të tërhequr ndaj grave më të moshuara për një numër të ndryshëm arsyesh, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Në këtë artikull do i gjeni të listuara disa nga këto arsye të cilat i kanë treguar meshkuj.

Gratë më të moshuara e dinë se çfarë duan

Çka i tërheq meshkujt tek gratë e moshuara është fokusi i qartë i tyre. Ato kanë ide të fortë në çka dëshiron dhe fokusohen në energjinë për të arritur qëllime më të mëdha në jetë.

Këto gra dinë më shumë rreth jetës

Gratë më në moshë kanë më shumë përvojë në jetë, dashuri, lidhjet, takime, në përgjithësi, i lejon meshkujt të mësojnë shumë gjëra të reja nga ajo. Ato mund të i kuptojnë meshkujt dhe i motivojnë më shumë që ata t’i arrijnë qëllimet e tyre.

Ato janë më të pavarura dhe kanë më shumë vetëbesim

Përderisa vajzat e reja janë ende duke kërkuar vëmendje dhe aprovim nga të tjerët, një grua më në moshë është rehat me vetën e saj. Asaj nuk i nevojitet aprovim i vetës nga askush tjetër dhe nuk i intereson se çfarë mendojnë të tjerët. Ajo ndjehet rehat në botën e vet.

Ato janë më të pjekura emocionalisht

Gratë më në moshë kanë më shumë përvojë në jetë dhe kanë përjetuar më shumë gjëra. Ato dinë si të mos mbi reagojnë dhe dinë se si t’i kontrollojnë emocionet dhe sjelljet.

Artikulli paraprakMane i kundërpërgjigjet Guardiolas: Do vazhdojë të simuloj
Artikulli tjetërIlhan Kyçyk, raportuesi i ri për Maqedoninë e Veriut në PE