Në tragjedinë që ndodhi sot në Çair jetën kanë humbur dy vëllezërit të cilët ishin nga Koliçani i Epërm. Bëhet fjalë për Mensur Mustafa dhe Abdulkerim Mustafa, mëson gazeta Koha. Sipas MPB, viktimat janë të moshës 26 dhe 28 vjeçare, ndërsa i lënduari është i moshës 54 vjeçare