Vendkalimi kufitar Bellanoc-Stançiç do të hapet më 30 janar të këtij viti.

Lajmi bëhet i ditur për Agjencinë e lajmeve INA nga burime brenda Komunës së Gjilanit.

Mësohet se tashmë janë caktuar edhe policët që do të shërbejnë në këtë vendkalim.Vendaklimi Bellanoc – Staniçiq do lidh Maqedoninë dhe Kosovën, ndërkohë do i jap një inpakt të ri raporteve ndërmjet Likovës dhe Gjilanit, duke shkurtuar rrugën për komunikimin e banorëve të kësaj ane për më shumë se 60 km.