Lionel Messi ka përdorur rrjetet sociale për të mohuar raportimet që janë bërë në lidhje me të ardhmen e futbollistit.

Ylli i Barcelonës ishte raportuar për një kalim te Interi, mirëpo kjo gjë del që nuk është e vërtetë.

Messi për të gjitha këto lajme tha që janë të rreme, pasi që publikoi një fotografi me titujt e tyre dhe me mbishkrimin ‘fake news’.

Zakonisht Messi nuk i kishte kushtuar vëmendje raportimeve që bëhen për të mirëpo këto të fundit siç duket e kanë tronditur atë.