Koha për të ndaluar largimin e shqiptarëve dhe izolimin e vendit nga Europa.

Presidenti i Republikës së  Shqipërisë, Ilir Meta, duke iu referuar statistikave për largimin e shtetasve shqiptarë drejt vendeve të Europës apo dhe më gjerë ka bërë një apel të fortë.

“Koha për të ndaluar largimin e shqiptarëve dhe izolimin e vendit nga Europa”, ka shkruar ai në Facebook.