Nënkryetari i BDI-së Izet Mexhiti, në emisionin Rruga Drejt sonte në Alsat, tha se në zgjedhjet e 12 Prillit, BDI do të garojë e vetme dhe se apeli i partisë ka qenë që të dilet me dy blloqe.

“Në këto zgjedhje ende bëhen analizat por më tepër shkon që bashkimi demokratik për integrim vet të del në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Atë që kemi bërë thirje është për unifikimin që së paku të dalim në dy blloqe që të mos digjet vota shqiptare” deklaroi IZet Mexhiti