Nënkryetarët e Bashkimit Demokratik per Integrim Izet Mexhiti dhe

Nevzat Bejta sot vizituan Reisul Ulema, h. Hfz. Shaqir ef. Fetahun, dhe e uruan për detyrën e re në krye të Bashkësisë Fetare Islame – BFI.

‘Ishte një takim vllazëror dhe ishte kënaqësi të dëgjojmë nga Reisi planet për reformimin e këtij institucioni kaq të rëndësishëm për të gjithë ne.
Reisit i dëshiruam shëndet dhe sukses’ -thotë Mexhiti .